Nuoret Kotkat huolissaan Gazan tilanteesta

Me Nuorissa Kotkissa välitämme jokaisesta maailman lapsesta, kaikkialla maailmassa. Pohjoismaisen työväenliikkeen lapsijärjestöt ABN (Arbetarrørelsens barnorganisasationer i Norden), jonka jäsenenä myös Nuoret Kotkat toimii, on erittäin huolissaan Gazan tilanteesta.

Gazan siviilien elämä on tällä hetkellä sietämätöntä, eikä kenenkään tulisi hyväksyä Israelin kohtuutonta hyökkäystä palestiinalaisia siviilejä kohtaan. Olemme päätyneet tilanteeseen, jonka seuraukset tulevat olemaan anteeksiantamattomat, mikäli emme yhdessä pyri pysäyttämään tätä sotaa välittömästi.

Lähes 50 prosenttia Gazan väestöstä on alle 18-vuotiaita lapsia. Ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä sopimuksia täytyy pystyä noudattamaan. Jokaisella lapsella tulee olla oikeus turvalliseen kasvuympäristöön ja elämään.

Jaa sosiaalisessa mediassa: