Etsinnässä opinnäytetyön/lopputyön tekijä: Lasten digitaalinen osallisuus

Nuoret Kotkat on valtakunnallinen lapsijärjestö, joka tarjoaa lapsille ja nuorille yhteisöllistä toimintaa yhdenvertaisessa ja turvallisessa ympäristössä. Nuoret Kotkat on myös yhteiskunnassa vaikuttava kanava lapsen äänelle.

Toimintamme ytimessä on lapsille ja nuorille suunnattu toiminta, jota järjestetään esimerkiksi leirien ja kerhojen muodossa. Koronakeväänä 2021 aloitimme alakouluikäisille suunnatun etäkerhon, jossa lapset ympäri Suomea kokoontuivat viikottain yhteen etäyhteyden välityksellä, kerho-ohjaajan johdolla. Etäkerhotoiminta oli korona-aikana varsin suosittua useiden muiden paikallisten harrastusten ollessa tauolla.

Etsimme nyt opiskelijaa, joka on kiinnostunut tutkimaan lasten ja nuorten digitaalisen osallisuuden ja osallistumisen mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on päästä jatkamaan etäkerhotoimintaa ja muutenkin laajentamaan Nuorten Kotkien verkossa tapahtuvaa toimintaa. Toivomme, että opiskelija pystyy vuoden 2024 aikana tuottamaan meille tutkimustietoa lasten ja nuorten digitaalisen osallisuuden kanavista sekä pilotoimaan syksyn 2024 aikana etäkerhomallia verkossa. Pilotointityöstä maksamme opiskelijalle noin 400 euron korvauksen.

Tutkimustyö sopii loistavasti esimerkiksi opinnäytetyöksi tai lopputyöksi esimerkiksi yhteisöpedagogin, sosionomin, nuoriso-ohjaajan tai lastenohjaajan opintoihin liittyen. Jos kiinnostuit, otathan meihin yhteyttä (wilhelmiina.seppa@nuoretkotkat.fi) ja kerrot lyhyesti itsestäsi sekä siitä, mikä sai sinut kiinnostumaan aiheesta.

Lisätietoja antaa:

Tiedotus- ja kansainvälisten asian sihteeri

Wilhelmiina Seppä-Ojanperä

040 825 5965

wilhelmiina.seppa@nuoretkotkat.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa: