Kerhotoimintaa klikkauksen päässä! Etäkerho alkaa

Nuorten Kotkien etäkerho tarjoaa turvallista toimintaa lapsille kaikkialla Suomessa!

Miten etäkerhoon pääsee mukaan? Etäkerhoon voi osallistua Howspacessa. Howspace on helppokäyttöinen verkossa toimiva alusta. Alusta on suljettu ja sinne pääsee osallistumaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Etäkerhon toiminta tapahtuu valvottuna, koska pääseminen alueelle edellyttää järjestäjän antamaa linkkiä.

Ilmoittautua mukaan voi tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/51E529E5AF12C4F7

Mitä etäkerhossa voi tehdä? Howspacesta löytyy monenlaista tekemistä, kuten kisoja, visoja, reseptejä, askarteluohjeita ja vaikka mitä muuta! Keskiviikkoisin on myös mahdollista osallistua ohjattuun kotkakerhoon! Osallistua voi kameran ja mikin kanssa tai ilman.

Kevään aikana pidetään kuusi kotkaohjaajien vetämää kerhohetkeä keskiviikkoisin 17.30-19.00. Kevään kerhohetket ovat 13.4., 20.4., 4.5., 11.5., 18.5. ja 25.5. Kyseisinä aikoina on auki myös chat-keskustelu, jossa voi jutustella muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Kerhon sujuvuudesta ja turvallisuudesta vastaavat Nuorten Kotkien työntekijät ja koulutetut ohjaajat.

Miltä etäkerho näyttää? Etäkerhoon ja sen toimintaan voi tutustua lyhyen esittelyvideon avulla: https://www.youtube.com/watch?v=7uWeram6ayI

Tervetuloa etäkerhoilemaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa: