Lapsen kädet tietokoneella, tietokoneen ruudulla Nuorten Kotkien logo

Koronatilanne vaikuttaa Nuorten Kotkien toimintaan

Koronavirusepidemian kasvu on Suomessa taittunut, mutta vaara ei ole ohi. Kaikilta suomalaisilta vaaditaan edelleen malttia ja varovaisuutta, etteivät tartunnat jälleen pääse ryöpsähtämään.

Samaan aikaan lasten ja nuorten tarve turvalliseen harrastustoimintaan ei tietenkään ole kadonnut mihinkään. Nuoret Kotkat järjestää toimintaa – mm. kerhoja ja leirejä – silloin, kun se oman turvallisuusarviomme ja alueellisten viranomaisohjeiden mukaan on mahdollista.

Tartuntatilanteen kehittyessä nopeat muutokset ja peruutukset Kotka-toiminnassa ovat mahdollisia. Varmistaaksesi, järjestetäänkö jotakin toimintaa, otathan yhteyttä paikallisiin Nuorten Kotkien yhteyshenkilöihin. Pahoittelemme etukäteen mahdollisia perheille koituvia haasteita ja lasten pettymyksiä.

Tietoja Nuorten Kotkien Keskusliiton toiminnan muutoksista sekä kasvokkaisen toiminnan tilalta järjestettävästä etätoiminnasta kootaan tälle sivulle.

Nuorten Kotkien valtakunnallinen etäkerho käynnistyy! Etäkerho pidetään keskiviikkoisin kello 17:30 Howspace alustalla. Ensimmäinen etäkerhokerta on 10.2. Kerho on suunnattu alakouluikäisille lapsille sekä nuorille. Howspaceen tulee myös omaan tahtiin tehtäviä puuhia. Lisäksi instagramin puolella on luvassa ohjaajien viikottaisia videotervehdyksiä ja puuhavinkkejä. Seuraa @nuoretkotkat facebookissa ja instagramissa, niin saat aina ajantasaista tietoa kerhon toiminnasta!

Jaa sosiaalisessa mediassa: