Tapahtumakalenteri avattuna Oulun lastenjuhlien kohdalta

Tutustu uuteen yhteiseen tapahtumakalenteriin!

Nuoretkotkat.fi -sivustolle on nyt avattu uusi, yhteinen tapahtumakalenteri. Kalenterin kautta on nyt mahdollista tutustua koko Kotka-toiminnan monipuoliseen kirjoon eri puolilla Suomea – löytyisikö vaikkapa kesälle aivan uusi leiripaikka tai retkikohde?

Aivan kaikki toiminta ei kalenterissa vielä valitettavasti ole – mm. kerhot puuttuvat toistaiseksi joukosta. Ja erityisesti korona-aikana on hyvä muistaa että muutoksia voi tulla – siksi ennen matkalippujen varaamista kannattaa varmistaa kalenteriin merkityltä tapahtuman järjestäjätaholta että tapahtuma toteutuu. Jos haluat oman Kotka-tapahtumasi mukaan kalenteriin, otathan yhteyttä keskustoimiston väkeen.

Yhteiskalenteri on toteutettu Nuorten Kotkien nuorisokongressin toiveesta ja ehdotuksesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa: