Kuva Nuorten Kotkien Ohjaajan Oppaan kannesta. Kuvassa lapsia kalliolla meren rannalla

Nuorten Kotkien Ohjaajan Opas on julkaistu!

Uunituore Nuorten Kotkien Ohjaajan opas on saapunut painosta! Ohjaajan oppaan PDF-versio löytyy nyt Nuorten Kotkien materiaalipankista.

Nuorten Kotkien ohjaajan opas on kattava opas kerho- ja leiriohjaajille. Opas sisältää tiukan paketin tietoa ohjaajan perustehtävistä, sekä erilaisista ohjaajien usein kohtaamista haasteista. Oppaan erityisenä painopisteenä on ylisukupolvisen huono-osaisuuden torjuminen. Opas on laadittu Tradekan ja Kansan sivistysrahaston tuella. Käykäähän lukemaan!


Paperista opasta on mahdollista tilata sähköpostitse heidi.tuhkanen (at) nuoretkotkat.fi. Vuoden 2020 ajan Nuorten Kotkien jäsenille on mahdollista tilata opasta pelkkien postituskulujen hinnalla. Tilaukset tapahtuvat ensisijaisesti keskitetysti piirin tai osaston kautta.

Jaa sosiaalisessa mediassa: