NK 75 v. Juhlaseminaari

Nuoret Kotkat 75 vuotta

Juhlaseminaari: Kohti 2030-luvun lapsipolitiikkaa

la 10.11.2018 Helsingissä

Klo 10.00-16.00, Paasitorni, Siltasaari-sali, Paasivuorenkatu 5A

Juhlaseminaari luo kotkankatseen eteenpäin: mihin haasteisiin lapsipolitiikan on vastattava, millaista lapsipolitiikan pitäisi olla ja mikä on lapsijärjestön rooli.

HUS:n lastenpsykiatrian ylilääkäri Laura Suomalainen kertoo ihmissuhteissa tärkeistä rajoista ja EHYTin Nuppu Soanjärvi puhuu lapsuudesta sosiaalisen median muokkaamassa maailmassa. Apulaisprofessori Niina Junttila kertoo, miten suomalaiset lapset ja nuoret oikein voivat, ja lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilan puheenvuorossa kuulemme lapsivaikutusten arvioinnista ja siitä, millainen työväline se voisi lapsijärjestölle olla. Lisäksi kuulemme Nuorten Kotkien terveiset kansallisen lapsistrategian valmisteluun. Tilaisuudessa jaetaan  Vuoden Lapsiteko -palkinto.
 
Dagfin Rimestadin lauluilla on ollut erityinen paikka Nuorten Kotkien sydämissä. Juhlapäivän aikana isänsä tuotantoa ja omaa musiikkiaan esittää Dagfinin tytär, Hege Rimestad. Lisäksi meille esiintyy nuorten viuluyhtye Trio Dolce. 

Syntymäpäiväiltamat

Klo 18.30, Käpylän työväentalo, Vipusentie 19, Helsinki

Iltamia vietetään kevyemmissä tunnelmissa, musiikin, muistelun, jutustelun ja pienen syötävän merkeissä.

Ohjelmassa on muun muassa palkitulla Outo homo -esityksellään mainetta niittäneen Juuso Kekkosen monologiesitys. Kekkosen teosten keskeisiä teemoja ovat olleet erilaisuus ja itsensä hyväksyminen.

Juhlapäivän tapahtumat on suunnattu Nuorten Kotkien entisille ja nykyisille aikuisille toimijoille, vertsuille ja keskeisten sidosryhmien edustajille.

Tapahtumiin osallistuminen on maksutonta. Juhlaseminaarissa tarjotaan kevyt lounas ja kahvi, iltamissa kevyt buffet-tarjoilu.

Keskusliitto ei järjestä kuljetuksia tai majoitusta. Kysy järjestelyistä omasta piiristäsi.

Ilmoittaudu viimeistään 26.10. jollakin seuraavista tavoista:

1) verkkolomake alla
2) oman piirijärjestösi kautta
3) puhelimitse tai sähköpostitse toimistosihteeri Heidi Tuhkaselle, p. 040 150 2600, etunimi.sukunimi@nuoretkotkat.fi.

Muistathan ilmoittautuessasi kertoa mahdolliset ruokarajoitteet sekä sen, osallistutko päivän molempiin tapahtumiin vai vain toiseen.

[gravityform id=”9″ title=”true” description=”true”]

 

Jaa sosiaalisessa mediassa: