Pohjoismaiseen demokratiakouluun haetaan 15-20-vuotiaita osallistujia

Hei 15-20-vuotias Nuori Kotka, lähde mukaan Pohjoismaiseen demokratiakouluun! Pääset näkemään pohjoismaisten järjestöjen toimintaa ja oppimaan osallisuudesta, demokratiasta ja sanojen voimasta.

Demokratiakouluun sisältyy sitoutuminen neljään koulutusviikonloppuun, jotka ovat:

16.-18.11.2018 Oslo, Norja

15.-17.3.2019 Tukholma, Ruotsi

13.-16.6.2019 Helsinki, Suomi

SYKSY 2019, Kööpenhamina, Tanska

Demokratiakoulu on tarkoitettu neljälle nuorelle jokaisesta pohjoismaisesta järjestöstä (Nuoret Kotkat, Unga Örnar Ruotsi, Framfylkingen Norja ja Dui Leg og Virke Tanska). Osallistujien matka-, majoitus- ja koulutuskulut katetaan Demokratiakoulun rahoituksella, matkalle tarvitset kuitenkin hieman taskurahaa.

Ilmoita kiinnostuksestasi Soilille viimeistään 8.10. sähköpostitse: soili.sirenne at nuoretkotkat.fi . Kerro Soilille muutamalla rivillä kirjallisesti, miksi olet kiinnostunut neljän viikonlopun mittaisesta koulutuskokonaisuudesta, pystytkö sitoutumaan osallistumaan kaikkiin neljään koulutukseen ja mitä hyötyä ajattelet siitä olevan itsellesi sekä esim. osastollesi tai piirillesi.

Jaa sosiaalisessa mediassa: