Arkistojen aarteita

Kotkaliiton arkistojen kätköistä löytyi leirimuistelmia vuodelta 1946. Päiväkirjaa ruutuvihkoon lyijykynällä kirjoitellut Helvi Väkeväinen nyk. Kokko kertoo kotkaleiristä Tanskan Roskildessa. Ruutuvihkosta muistelmat siirrettiin kirjoituskoneella paperille 2000-luvun alussa, jolloin päiväkirja saapui Kotkaliittoon. Päiväkirjan ”uuteen muotoon” kirjasi tuolloin Helvin ystävä Elvi Juhola.

Otin yhteyttä Helviin ja sain luvan julkaista päiväkirjan nettisivuillamme. Julkaisemme Nuorten Kotkien nettisivuilla, blogiosiossa päiväkirjan kolmessa osassa. Muista siis seurata nettisivuja!

Valitettavasti Helvillä ei ole mahdollisuutta tulla vieraaksemme KAMU2013-leirille. Suurkiitos kuitenkin Helville ja Elville tästä arvokkaasta muistosta, jota me voimme vielä näin lähes 70-vuoden jälkeen lukea!

Leirimuistemat pääset lukemaan klikkaamalla tästä

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Osa 5

 

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa: