Leirin startti

Kamu-leirin ensimmäinen aamu valkeni tuulisena ja pilvisenä, mutta kun ensimmäiset leiriläiset saapuivat, kirkastui taivas ja tuulikin rauhoittui. Leiritelttoja alkoi pikku hiljaa nousta joka puolelle ja iloinen kielten sekoitus kuului kaikkialta. Leirille oli ilmoittautunut lapsia, nuoria ja aikuisia eri puolelta Suomea ja 16 eri maasta joka puolelta maailmaa, kaukaisimmat Boliviasta ja Vietnamista.Leirikeskuksen etäisyydet yllättivät monet enemmän tai vähemmän urheilulliset leiriläiset, ruokalaan on matkaa kauimmaisesta kylästä jopa lähes kilometri.

Keskiviikkona – leirin toisena päivänä — herättiin auringon lämpimiin säteisiin. Heti aamupalan jälkeen päästiin harjoittelemaan sirkustemppuja ja sumopainia. Rohkeimmat uskaltautuivat kokeilemaan meriveden lämpötilaa.

Jee, vihdoin perillä.

Jee, vihdoin perillä.

Onko kukaan nähny mun laukkua?

Onko kukaan nähny mun laukkua?

Hei, onko tää teltta nyt oikein päin?

Hei, onko tää teltta nyt oikein päin?

Jaa sosiaalisessa mediassa: