Korjaus Kotkaviestiin 2/23

Kotkaviesti-lehden 2/2023 artikkelista Runosmäen kotkakerhon pallomerestä puheenjohtajiksi (s. 12) oli jäänyt painetusta lehdestä puuttumaan artikkelin johdantokappale, jossa mainittiin muun muassa haastateltavien koko nimet sekä kuvattiin artikkelin tarkoitus.

Pois jäänyt kappale kuului seuraavasti:

“Varsinais-Suomessa on tämä vuosi ollut poikkeuksellinen puheenjohtajien kannalta. Sattumalta, Varsinais-Suomen piirin, Turun ja Raision Raision Nuorilla Kotkilla on kolme melkein samanikäistä, jo kotkissa lapsena toiminutta puheenjohtajaa. Piiriä luotsaa Amanda Majuri (25), Turkua Minka Järvenpää (26) ja Raisiota Venla Hurskanen (26).

Nämä kolme ovat olleet alakouluikäisestä lähtien mukana aktiivisesti, aluksi leiriläisinä, sitten vertsuina, myöhemmin ohjaajina ja hallituksen jäseninä. Puheenjohtajuuksien lisäksi he toimivat valtakunnallisesti Kotkaliiton toiminnassa sekä myös kansainvälisillä areenoilla.”

Toimitus pahoittelee virhettä.

Jaa sosiaalisessa mediassa: