Lapsen kädet tietokoneella, tietokoneen ruudulla Nuorten Kotkien logo

Kotka-toimintaa tapahtuu nyt verkossa – myös kesäleirit käynnistymässä

Koronavirus on kevään ajaksi sulkenut myös Nuorten Kotkien kerhot ja laittanut retket ja tapahtumat tauolle. Kotka-toimintaa on 31.5. saakka kuitenkin tarjolla netissä.

Vertsulive

Tiistaisin 26.5. saakka klo 16 järjestetään vertsulive @nuoretkotkat instagramissa (ti 12.5. on vertsuliven sijasta Vertsumiitti Google Meetissä).

Vertsuliven toteuttavat nuoret nuorille. Ensimmäistä liveä on vetämässä kaksi vertsua Pirkanmaalta ja Kaakkois-Suomesta.

Livessä voi keskustella chatissa vetäjien ja muiden osallistujien kanssa.

#Kotkahaaste

Kotkahaasteissa haastetaan lapset perheineen tekemään viikon puuha. Uusi kotkahaaste ilmestyy Nuorten Kotkien facebook-sivuille (linkki sivun oikeassa ylänurkassa) joka torstai.

Tekemällä viikoittaisia Kotkahaasteita voi osallistua arvontaan. 28.5. arvomme haasteisiin osallistuneiden kesken ilmaisia osallistumisia valtakunnallisiin kotkatapahtumiin sekä kotkatuotteita. Mitä useampaan viikkohaasteeseen osallistuu, sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa.

Toivomme, että alle 13-vuotiaiden lasten vanhemmat osallistuvat arvontaan lastensa puolesta ikärajojen mukaisesti. Arvontaan on tarkoitus osallistua perheenä (emme kannusta lapsia liittymään Facebookiin).

9.5. Kotkahaasteena on osallistuminen Oulun Nuorten Kotkien avoimeen lastenjuhlaan! Toivotamme koko perheen tervetulleeksi mielikuvitusmatkalle Kotkasaaren lastenjuhlaan. Tarjoamme maksuttoman nettitapahtuman, joka sisältää iloisia toimintarasteja sekä mahdollisuuden voittaa palkintoja!

Kesäleirit käynnistymässä

Valtioneuvoston 4.5. ilmoittamien periaatepäätösten perusteella Nuoret Kotkat valmistautuu käynnistämään alkavan kesän leiritoiminnan: uskomme, että vaikeiden aikojen jälkeen lapsilla on erityisen suuri tarve yhdenvertaiselle, turvalliselle ja yhteisölliselle toiminnalle. Leirit järjestetään kiinnittäen erityistä huomiota hygieniaan ja muihin turvallisuuskäytäntöihin. Nuorten Kotkien liittohallitus päättää tarkemmista ohjeistuksista valtakunnallisesti 9.5..

Leirien aikatauluista ja niiden mahdollisista muutoksista sekä mahdollisuudesta ilmoittautua vielä mukaan saa parhaiten tietoa paikallisesti kunkin leirin yhteyshenkilöltä tai samalta taholta jolle olet jo aiemmin ilmoittautunut. Ilmoittautuneisiin ollaan myös yhteydessä mahdollisista siirroista tai peruutuksista.

Nuoret Kotkat jäsenjärjestöineen seuraa edelleen tartuntatautitilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita ja tekee muutoksia toimintaan tarvittaessa. Lasten turvallisuus on kaikessa toiminnassamme tärkein lähtökohta.

Jaa sosiaalisessa mediassa: