Haku työryhmiin on auki!

Haluaisitko vaikuttaa Kotkaliiton toimintaan ja tapahtumiin? Vai kiinnostaisiko esimerkiksi toimitustyö Kotkaviestin parissa? Hae liiton työryhmiin kaudelle 2019-2021 1.3. mennessä!

Tulevalla kaudella liitossa toimivat talous- ja järjestötyöryhmä, koulutustyöryhmä, kansainvälinen työryhmä ja Kotkaviestin toimituskunta. 

Niistä lisätietoja löydät alta. Kussakin työryhmässä toimii puheenjohtaja ja viisi jäsentä sekä liittohallituksen edustaja ja sihteeri.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake täällä 1.3. mennessä. Haku on avoin kaikenikäisille kotkatoimijoille. Työryhmien jäsenet valitaan liittohallituksen kokouksessa 9.3.2019 ja valituille ilmoitetaan valinnasta kokouksen jälkeen erikseen.  Työryhmien toimikausi alkaa 1.4.2019 ja päättyy 31.3.2021.

 

Talous- ja järjestötyöryhmä

Työryhmä seuraa liiton taloutta ja järjestöllistä toimintaa sekä hallintoa ja tekee tarvittaessa ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi. Työryhmä käsittelee liiton talouteen ja järjestötoimintaan liittyviä asioita, kuten tilinpäätös-, talousarvio- ja valtionapuasioita. Työryhmä käsittelee myös erilaisia järjestötoimintaa ohjaavia asiakirjoja ja ohjesääntöjä. Työryhmän toimenkuvaan kuuluu myös oman sektorinsa viestinnän kehittäminen ja seuraaminen.

Mikäli olet kiinnostunut talouteen ja järjestötoimintaan liittyvistä asioista, olet hyvä numeroiden kanssa tai olet sydänjuuriasi myöten järjestöihminen, on talous- ja järjestötyöryhmä juuri sinua varten.

Koulutustyöryhmä

Koulutustyöryhmä vastaa liiton koulutus- ja tapahtumatoiminnasta. Sen tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa liiton koulutustoimintaa yhdessä keskustoimiston kanssa. Koulutustyöryhmän tehtävänä on myös pitää ajantasalla koulutus- ja tapahtumatoimintaan liittyvät ohjeet ja ohjeistukset. Työryhmä vastaa myös koulutus- ja tapahtumatoimintaan liittyvän viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Mikäli sinua kiinnostaa suunnitella ja ideoida koulutuksia ja tapahtumia tai haluat osallistua koulutusten toteuttamiseen, on koulutustyöryhmä sinulle juuri oikea paikka.

Kansainvälisyystyöryhmä

Kansainvälisyystyöryhmä eli tuttavallisemmin KV-työryhmä vastaa liiton kansainvälisen toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. KV-työryhmän vastuulle kuuluu kansainvälisen yhteistyön koordinointi  sekä kansainvälisen toiminnan viestintä ja markkinointi.

Mikäli olet kansainvälisesti orientoitunut ja kiinnostunut siitä, millaista kotkatoimintaa muualla maailmassa järjestetään, on KV-työryhmä sinulle paras paikka päästä osallistumaan kansainvälisyyteen liittyvien asioiden käsittelyyn.

Kotkaviestin toimituskunta

Toimituskunta on muista työryhmistä poikkeava toimielin. Sen toimintaa johtaa lehden päätoimittaja, jolle muista työryhmistä poiketen maksetaan jokaisesta lehdestä toimituspalkkio. Toimituskunnan tehtävänä on toimittaa jäsenlehteämme Kotkaviestiä. Toimituskuntaan valittavilta edellytetään oma-aloitteista otetta, halua kirjoittaa, kuvata ja hankkia juttuja Kotkaviestiin sekä tehdä yhdessä alueellisten toimijoiden kanssa mainoshankintaa. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja toimituskunnan apuna toimii erikseen nimettävä toimitussihteeri.

Mikäli haluat hankkia kokemusta toimitustyöstä ja kirjoittamisesta tai olet intohimoinen kotkatapahtumissa valokuvaaja, on Kotkaviestin toimituskunta kuin tehty sinulle!

 

Lisätietoja työryhmistä ja hakumenettelystä antaa liiton toiminnanjohtaja Antti Hytti, antti.hytti@nuoretkotkat.fi, p. 0401547572

 

Jaa sosiaalisessa mediassa: