18-30-vuotias, lähde vuodeksi vapaaehtoistehtäviin Kataloniaan!

Hei kansainvälisyydestä kiinnostunut 18-30-vuotias: Nuorten Kotkien ja European Voluntary Servicen kautta on mahdollista lähteä vapaaehtoiseksi Espanjaan Kataloniaan. EVS-vapaaehtoinen työskentelee vuoden ajan Esplac-järjestössä erilaisissa tehtävissä. Hänen matkansa sekä perillä olo rahoitetaan Erasmus+ -rahoituksesta. EVS-vapaaehtoinen saa kuukausittain rahan, jolla maksetaan asuminen, ruokailut, kielikurssi sekä mahdollinen kulkeminen / julkisten kulkuneuvojen liput. Rahalla tulee toimeen, muttei rikastu. Vuoden EVS-jakso sopii oma-aloitteisille ja itsenäisille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita kulttuurivaihdosta ja ymmärtävät, ettei toiseen kulttuuriin muutto ole aina ruusuilla tanssimista.

Vuoden vapaaehtoisjakso alkaa jo lokakuussa. Haemme parhaillaan rahoitusta asialle, ja aikataulut varmistuvat kun rahoitus varmistuu. Etsimme kiinnostuneita jo etukäteen, joten voit jo hakea paikkaa lähettämällä englanninkielisen motivaatiokirjeesi ja englanninkielisen CV:si Soilille: soili.sirenne at nuoretkotkat.fi .

“I strongly advise all young people to take advantage of this EVS opportunity, and if they want to have the best experience of all, do not doubt that Esplac can offer it.” – David, EVS-vapaaehtoinen Barcelonassa, Kataloniassa

Jaa sosiaalisessa mediassa: