Nuorisokongressi

Nuorisokongressi ”Ihan ite tein”

5.-7.10.2018 Anjala, Kouvola

 

Nuorisokongressi on nuorten valtakunnallinen koulutustapahtuma 13-18-vuotiaille (vuosina 2000-2005 syntyneille).

Syksyn 2018 Nuorisokongressissa perehdytään siihen, kuinka ja missä voi vaikuttaa. Teemana on ”Ihan ite tein”.

Lisäksi tavataan pari inspiroivaa tyyppiä eli Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi sekä Helsingin kaupunginvaltuutettu Abdirahim Husu Hussein, jotka kertovat oman tarinansa vaikuttamisesta.

Tule mukaan syksyn vaikuttavimpaan nuorisotapahtumaan!

 

Ohjelma

Perjantai-iltana saavumme paikalle sekä tutustumme toisiimme.

Lauantaina ohjelmassa on asiaa nuorten vaikuttamisesta Nuorissa Kotkissa ja Kotkien ulkopuolella. Vierailijat kertovat omat tarinansa vaikuttamisesta. Päivän aikana syödään aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Illalla päästään saunomaan ja iltaohjelman pariin.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen jatketaan vaikuttamisteemalla kello 12 saakka, jolloin ohjelma päättyy lounaaseen ja kotiinlähtöön.

 

 

Nuorten Kotkien Nuorisokongressi 5.-7.10.2018, Nuorisokeskus Anjala, Kouvola.

Ilmoittaudu mukaan 14.9. mennessä omaan piirijärjestöösi tai omalle ohjaajallesi. Kerro ilmoittautuessasi myös puhelinnumerosi. Osallistujille luodaan ilmoittautumisajan päätyttyä WhatsApp-ryhmä yhteydenpitoa varten.

Jaa sosiaalisessa mediassa: