Lasten Juhlissa riemuittiin yhdessä ja ylitettiin itsensä

Nuoret Kotkat juhlisti satavuotiasta Suomea Lasten Juhlissa ympäri Suomen toukokuun alkupuoliskolla. Juhlien tarkoituksena oli tarjota hauskaa toimintaa vähän erilaisen tapahtuman muodossa omille jäsenille, mutta myös houkutella mukaan uusia jäseniä ja kertoa kotkatoiminnasta. Piirit saivat itse päättää, millaisen Lasten Juhlan kukin toteuttaa ja kaikki tapahtumat olivatkin tekijöidensä näköisiä. Yksi asia kuitenkin yhdisti kaikkia tapahtumia: hymyjä, naurua ja iloista meininkiä riitti! Seuraavassa tunnelmapoimintoja eri puolilta Suomea.

 

Satuhahmot ja huippuesiintyjät menossa mukana

Kaakkois-Suomen Nuorten Kotkien Lasten juhlat vietettiin Lappeenrannassa Myllysaaren perhepuistossa lauantaina 6.5. Esiintyjinä tapahtumassa oli Uppo-Outo ja Kumiankat sekä Taika-Oliver. Juhlissa pääsi myös hyppimään pomppulinnassa, ottamaan itselleen veikeän kavomaalauksen, ajamaan koiravaljakolla ja nauttimaan makkarasta ja mehusta aurinkoisessa säässä. Mukana menossa oli satuhahmoja, joista Teletappien LaaLaa kertoi Haliskon haastattelema Nuorten Kotkien toiminnasta. Tapahtumassa oli huikeat lähes 400 osallistujaa.

img_0446-2 img_0450

 

Rastilta rastille KKT:n hengessä

Oulun Lasten Juhlat järjestettiin niin ikään lauantaina 6.5. Ainolanpuistossa. Hauska huomio onkin, että Oulussa oltiin ilahtuneita siitä, että lumi oli juuri ehtinyt sulaa, kun eteläisemmässä Suomessa keli oli jo miltei keväinen. Ainolanpuistossa ratkaistiin erilaisia rastitehtäviä KKT:n hengessä. Rastien teemoina oli liikunta, kuvasuunnistus, kansainvälisyys ja kestävä kehitys sekä yhdellä rastilla askarreltiin rintanappeja. Jokaiselta rastilta osallistuja sai leiman Lasten Juhlat -passiin. Osallistujia tapahtumassa oli yli sata. Tapahtuman saama palaute oli kautta linjan positiivista ja vanhemmat arvostivat erityisesti avointa ja maksutonta tapahtumaa.

dsc_0149 dsc_0127

 

Itsensä ylittämistä ja huikeita suorituksia

Pirkanmaan piirin Lasten Juhlat järjestettiin myös lauantaina 6.5. Sastamalan Ellivuoressa. Ohjelmassa oli jättipallon pelaamista, korikiipeilyä, retki Pirunvuorelle sekä kiipeilyä kiipeilyradalla osaavien ohjaajien johdolla. Ainakin kiipeilyradalla aika moni lapsi, nuori ja aikuinenkin pääsi ylittämään itsensä! Paras tunne olikin se, kun teki ensi kertaa jotain, mitä aiemmin ei ollut välttämättä edes uskaltanut yrittää. Sää suosi myös Ellivuoren tapahtumaa ja aurinko paistoi koko päivän. Tapahtumassa oli noin sata osallistujaa.

rento-istunto soppaa-katsomossa

 

Grillausta ja chillausta kesän leirit mielessä

Varsinais-Suomessa Lasten Juhlat juhlittiin 16.5. Ohjelmassa oli kepparirata, grillaamista ja chillaamista aurinkoisessa kevätsäässä. Juhlat järjestettiin Turun Tarmon talolla. Samalla vietettiin Turun ja Raision kotkakerhojen kevään päättäjäisiä ja katse siinsi kaikilla jo kesän leireissä. Osallistujia oli noin 30.

img-20170516-wa0005 img-20170516-wa0003

Kuvat: Piirien arkistot

 

Jaa sosiaalisessa mediassa: