Toiminnanjohtajan tervehdys

Juhlavuosi 2013 on käynnistynyt.  Ihmisen iässä 70 vuotta on jo iso ikä, mutta onneksi Kotkaliikkeessä hidastumisen merkkejä ei vielä näy. Käynnistimme vuoden yli 200 Kotkan voimin Lumilinnapäivillä Kemissä ja  loppuvuodeksi on luvassa runsaasti ohjelmaa.

Kesällä tapaamme KAMU-leiri Sauvossa 23.7. – 1.8. Alueella on hyvät harrastusmahdollisuudet ja ohjelmaa on luvassa kaiken ikäisille. Mukana on myös runsaasti osallistujia ulkomailta. Leirillä asutaan teltoissa ja ohjelmaa riittävää aamusta iltaan. Liitto järjestää suurleirejä vain viiden vuoden välein, joten tätä kokemusta ei kannata jättää väliin!

Nuoret Kotkat saivat vuoden alusta myös uudet puheenjohtajat. Päivi Lipponen aloitti puheenjohtajana ja Marko Piirainen varapuheenjohtajana. Heidän toimikautensa kestää vuoden 2014 loppuun. Vuoden alusta nimettiin myös uusi edustajisto. Ylintä päätäntävaltaa käyttävän elimen toimikausi jatkuu puheenjohtajien tavoin vuoden 2014 loppuun saakka. Edustajiston ensimmäisessä kokouksessa maaliskuussa valitaan edustajistolle puheenjohtaja sekä varapuheenjohtaja.

Vietetään mukava vuosi, viihdytään kavereiden kanssa eri tapahtumissa ja kerhoissa  sekä nautitaan Kotkatoiminnasta!

Lumilinnapäivät-Kemi2013
Moikataan, kun tavataan

 

 

Lea

 

Jaa sosiaalisessa mediassa: