Kotka-toimintaa tapahtuu nyt verkossa – toiminnan poikkeusjärjestelyt

Koronavirus on valitettavasti sulkenut toistaiseksi myös Nuorten Kotkien kerhot ja laittanut retket ja tapahtumat tauolle. Kotka-toimintaa on kevään ajan kuitenkin tarjolla myös netissä. Toimintamme verkossa päivittyy tälle sivulle sitä mukaa kun se käynnistyy.

Vertsulive

Tiistaina 31.3. klo 16 järjestetään ensimmäinen vertsulive @nuoretkotkat instagramissa.

Vertsuliven toteuttavat nuoret nuorille. Ensimmäistä liveä on vetämässä kaksi vertsua Pirkanmaalta ja Kaakkois-Suomesta.

Livessä voi keskustella chatissa vetäjien ja muiden osallistujien kanssa. Ensimmäisellä kerralla pääsee muun muassa kertomaan tähänastisista kuulumisista, toivomaan mistä teemoista vertsut haluaisivat jutella seuraavilla kerroilla ja kertomaan toiveista etätoimintaan!

Jatkossa vertsulive toteutetaan kerran viikossa.

#Kotkahaaste

Kotkahaasteissa haastetaan lapset perheineen tekemään viikon puuha. Uusi kotkahaaste ilmestyy Nuorten Kotkien facebook-sivuille (linkki sivun oikeassa ylänurkassa) joka torstai.

Tekemällä viikoittaisia Kotkahaasteita voi osallistua arvontaan. 28.5. arvomme haasteisiin osallistuneiden kesken ilmaisia osallistumisia valtakunnallisiin kotkatapahtumiin sekä kotkatuotteita. Mitä useampaan viikkohaasteeseen osallistuu, sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa.

Toivomme, että alle 13-vuotiaiden lasten vanhemmat osallistuvat arvontaan lastensa puolesta ikärajojen mukaisesti. Arvontaan on tarkoitus osallistua perheenä (emme kannusta lapsia liittymään Facebookiin).

Muu Kotka-toiminta tauolla

Nuorten Kotkien ja sen jäsenjärjestöjen kasvokkain järjestettävä toiminta – kerhot, tapahtumat ja retket – ovat toistaiseksi valtioneuvoston ohjeistusten mukaisesti tauolla. Myöskään kymmentä henkeä pienempiä tapahtumia ei järjestetä taudin leviämisen ehkäisemiseksi.

Nuoret Kotkat jäsenjärjestöineen seuraa tartuntatautitilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita. Lasten turvallisuus on kaikessa toiminnassamme tärkein lähtökohta. Jos haluat tarkistaa järjestetäänkö jokin tapahtuma tai toiminta, olethan yhteydessä tapahtuman yhteyshenkilöön tai siihen tahoon jolle olet myös ilmoittautunut. Ilmoittautuneisiin ollaan myös yhteydessä mahdollisista siirroista tai peruutuksista.

Kesän laajaan leiritarjontaamme voi ilmoittautua normaalisti.

Jaa sosiaalisessa mediassa: