Koulutustyöryhmä ja Kansainvälisyystyöryhmä kokoontuivat viime viikolla

Koulutustyöryhmä kokoontui 4.2. Koulutustyöryhmä päätti siirtää Vertsukoulutuksen ja nuorisokongressin koronavirustilanteen vuoksi pidettäväksi 21.-23. toukokuuta. Lisäksi koulutukselle sovittiin toinen vara-aika elokuulle (6.-8.8.) siltä varalta, ettei koulutusta olisi mahdollista järjestää toukokuussa. Edustajiston nuorisoedustajien Q&A Instagramissa siirtyy myös myöhemmäksi keväälle. Pyritään kuitenkin järjestämään ennen sitä vertsulive instagramissa. Lisäksi koulutustyöryhmässä keskusteltiin liiton järjestämän YouTube -koulutuksen ajankohdasta, mahdollisuudesta syksystä alkaen kirjata osa koulutuksista Koski -järjestelmään ja etäkerhokokeilussa käytössä olevasta Howspace alustasta, sekä pohdittiin, kuinka voitaisiin lisätä vertsujen alueellista tasa-arvoa vertsujen peruskoulutuksen osalta.

Kansainvälisyystyöryhmä kokoontui 6.2. Kansainvälisyystyöryhmä keskusteli menneiden kansainvälisen EFN (Euroopan alueen yhteistyöryhmä IFM-SEI:ssä) -seminaarin ja EFN kokouksen, sekä ABN (Pohjoismainen yhteistyöjärjestömme) kongressin kuulumisista, kävi läpi IFM-SEI:n kuulumiset Presidiumin jäsenen Jasminin opastuksella, sekä kävi läpi kaikki kansainväliset projektit, joissa Nuoret Kotkat on mukana. Koronavirustilanne on aiheuttanut ja aiheuttaa todennäköisesti vielä jonkin aikaa muutoksia kansainväliseen toimintaan. Keskusteltiinm myös siitä, miten tieto kansainvälisistä seminaareista, koulutuksista ja muista mahdollisuuksista saataisiin mahdollisimman tehokkaasti kohderyhmään kuuluvien jäsenten tietoon kaikissa piireissä ja kuinka KV-asioiden nettisivua halutaan kehittää, kansainvälisen kattojärjestömme IFM-SEI:n IC kokouksen osallistujavalinnoista ja Allianssin tarjoamasta EU hankekoulutuksesta.

Haku työryhmiin on nyt auki! Jos koulutus tai kansainvälisyys kiinnostaa, hae mukaan 19.2. mennessä!

Jaa sosiaalisessa mediassa: