Hae vaihtoon Döbriachiin 25.7.-5.8.2019!

Etsimme neljää 14-17 vuotiasta osallistujaa Spotlight on youth Erasmus+ -nuorisovaihtoon. Vaihto tapahtuu osittain päällekkäin Döbriachin leirin kanssa. Vaihtoon osallistujille seminaarit ovat pakollisia, joten molemmille ei valitettavasti voi osallistua.

Tarkoituksena on voimaannuttaa nuoria aktivoitumaan päätöksentekoelimissä ja antaa heille työkaluja globaaliin ajatteluun ja paikalliseen toimintaan. Projekti on IFM-SEI:n ja Itävallan kotkien (Österreichische Kinder-freunde/ Rote falken) yhteistyössä järjestämä. Tarkoituksena on aktivoida sekä paikallisorganisaatioiden toimintaan, että avata IFM-SEI:n rakenteita nuorille. Ensimmäiset 10 paneudutaan näihin aiheisiin vapaamuotoisilla opetusmetodeilla. Lopun aikaa vaihto tapahtuu rinnakkain kansainvälisen leirin kanssa, jolloin osallistujat oman ohjelmansa ohella jakavat oppimaansa ja tuottavat ohjelmaa leirille. Ohjelman jälkeen osallistujat jakavat osaamistaan Suomen toimijoille.

 

Vaihto tapahtuu Döbriachissa 25.7.-5.8.2019.

Yhden lähtijöistä tulee osallistua myös 3.-5.5. Döbriachissa järjestettävään valmistelutilaisuuteen delegaation edustajana yhdessä ryhmän vetäjän kanssa.

 

Osallistumismaksu on 40€. Matkakulut korvataan EU Komission etäisyyslaskurin mukaisesti. Osallistujissa tulee olla eri sukupuolten edustajia. Toivomme osallistujia eri piireistä.

Ilmoita kiinnostuksesta Nellalle nella.heiskanen (at) nuoretkotkat.fi ja perustele, miksi haluat lähteä. 28.3. mennessä hakeneiden joukosta valitaan valmistelutilaisuuteen 3.-5.5. osallistuja. Mainitse erikseen jos et voi osallistua. Lopullinen hakuaika päättyy 23.4. Kannattaa hakea jo nyt ensimmäisessä vaiheessa! 28.3. mennessä lähetetyt hakemukset huomioidaan koko hakuprosessin ajan, vaikkei tulisi valituksi valmistelutilaisuuteen lähtijäksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa: