Antti Hytti Nuorten Kotkien Keskusliiton toiminnanjohtajaksi

Nuorten Kotkien Keskusliiton liittohallitus on valinnut Antti Hytin (38) Nuorten Kotkien Keskusliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hytillä on pitkä työkokemus erilaisista tehtävistä Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:stä ja sitä edeltäneestä Elämäntapaliitosta. Hytti on työskennellyt myös Sosialidemokraattisissa Nuorissa uransa alussa.

”Järjestötyö ja moninaiset luottamustoimet ovat tehneet Hytistä laaja-alaisen osaajan, jonka kokemus ja näkemys on ilo saada nyt Nuorten Kotkien käyttöön.” Nuorten Kotkien Keskusliiton puheenjohtaja Nasima Razmyar kertoo.

”Olen tehnyt 13 vuotta ehkäisevää päihdetyötä aikuisten parissa. Siinä oppii näkemään, hyvässä ja pahassa, mikä valtava merkitys on sillä, onko ihmisen lapsuus ollut onnellinen ja turvallinen – ja onko lapsi voinut kokea olevansa tärkeä ja tarpeellinen. Tämän kokemuksen pohjalta kiinnostuin Nuorista Kotkista: työ onnellisen lapsuuden puolesta on työtä myös hyvinvoivan aikuisuuden puolesta.” Hytti kertoo motivaatiostaan hakeutua tehtävään.

Nuorten Kotkien toiminnan perusta ovat vapaaehtoiset aikuiset, jotka ohjaavat kerhoja, järjestävät leirejä, retkiä ja monenlaisia tapahtumia sekä toimivat järjestön hallinnossa ja työryhmissä harrastuksenaan.

”Minua innostaa Nuorten Kotkien vahva vapaaehtoistoiminnan perinne. Siitä kannattaa pitää kiinni, sillä valitettavasti monissa muissa järjestöissä sellainen on ehditty hukata.” Antti lisää.

Nuoret Kotkat täyttää tänä vuonna 75-vuotta. Kesällä järjestetään osallisuuden saari -niminen kansainvälinen leiri Bengtsårin leirisaaressa, Hangossa. Leirille on tulossa noin 600 osallistujaa ja viitisenkymmentä talkoolaista. Ulkomaalaisia osanottajia on tulossa ainakin Englannista, Saksasta, Itävallasta, Espanjasta, Tshekeistä, Norjasta, Tanskasta ja mahdollisesti ryhmä myös Senegalista.

Hytti aloittaa työssään 4. kesäkuuta.

 

Lisätietoja

vt. toiminnanjohtaja Soili Sirenne 050 581 5288

toiminnanjohtaja Antti Hytti 040 779 1387

Jaa sosiaalisessa mediassa: