Juhlaleirin työleiriläisiä ja leiriohjaajia koulutetaan Bengtsårin leirisaarella 10.-13.5.

Helatorstaina ja sen jälkeisenä perjantaina koulutetaan juhlaleirille ilmoittautuneita työleiriläisiä Bengtsårin leirisaaressa. Työleirille ilmoittautuneille tulee sähköpostiin tarkempi ohjelma koulutuspäivistä. Jos et saa sähköpostia, ole yhteydessä Sami Siltaloppiin sami.siltaloppi [at] nuoretkotkat.fi .

Kun työleiriläiset kotiutuvat, valtaavat saaren piirien leirivastaavat sekä juhlaleirille ohjaajaksi aikovat. Saarelle saavutaan jo perjantai-iltana tai varhain lauantaiaamuna. Ohjelmassa on saareen tutustumista sekä eväitä ohjaajana toimimiseen kansainvälisellä leirillä. Käymme läpi ohjaajan oikeudet ja velvollisuudet sekä vinkkejä osallistavan toiminnan vetämiseen. Koulutukseen osallistuminen on suositeltavaa kaikille juhlaleirille ohjaajaksi aikoville.

Koulutus on osallistujille maksuton. Ohjelmasta ja ruokailusta vastaa Kotkaliitto ja matkakustannuksista piirijärjestö. Majoittuminen viikonlopun aikana tapahtuu teltassa.   Ilmoittautuminen omaan piirijärjestöön 1.5. mennessä

		kuva: Lyyli Raatikainen
Jaa sosiaalisessa mediassa: