NUORISOKONGRESSI ON NUORTEN OMA TAPAHTUMA!

Mitä jos sinä saisitkin

Nuorisokongressi 30.9.-2.10. Anjala

TÄSTÄ SE ALKAA…

  • Nuorisokongressi on tarkoitettu juuri sinulle 13-17 vuotias nuori, joka haluat olla mukana vaikuttamassa Nuorten Kotkien eli juuri meidän oman järjestön asioihin! Nuorisokongressiin voit tuoda jo valmiita kehitysideoita, mutta yhteisesti kiinnostavia kehittämiskohteita mietitään myös kongressissa. Nuorisokongressiin tuotavat aiheet tulisivat olla konkreettisia kehittämiskohteita, kuten esim. ehdotus tietyn sisältöisestä leiristä.  Nuorisokongressiin osallistuvan ei ole tarvinnut käydä vertsukurssia. Riittää, että olet kiinnostunut ideoimaan!

EIKÄ SE JÄÄ TÄHÄN…..

  • Nuorisokongressissa nuoret valitsevat keskuudestaan 1-4 edustajaa syksyn edustajistoon (29.-30.10.) esittelemään Nuorisokongressissa esille tulleet kehittämisideat. Ideoita jatkotyöstetään edustajistossa sovitun mukaisesti. Edustajaksi valitun nuoren toivotaan olevan tehtävässään kaksi vuotta eli nuorisokongressista nuorisokongressiin.

Ilmoittaudu omaan piiriisi tai omalle ohjaajallesi 2.9. mennessä. Liiton perimä osallistumismaksu on 100€ pitäen sisällään matkustuksen edullisimman matkustusvaihtoehdon mukaan, majoituksen sekä ruokailut. Kysy tukea osallistumismaksuun omasta piiristäsi.
Lisätietoja Marika Kaatrasalo 0401525373.

Jaa sosiaalisessa mediassa: