AKKIIK 5102 AMUTHAPATOTNUKAKTOK

alamatsaS toivottaa Nuoret Kotkat sydämellisesti Kotkakuntotapahtumaan syyskuussa. Tapahtumakeskuksena on akkiiK jaWP_20150519_14_38_45_Pro
sen alakoulu. Tapahtuman teemana on leikki ja lapsen oikeus leikkiin, joten tehtävätkin tulevat olemaan leikkisiä. (tekstin alkukin on jo sellainen).Sastamalan alue on Pirkanmaan piirille uusi aluevaltaus. Edelliset Kotkakuntotapahtumat ovat sijoittuneet piirin alueen pohjoisosiin. Sastamalassa on mm. laskettelukeskus Ellivuori, jota lasketteluintoiset pohtivat tapahtumapaikaksi. Päädyimme kuitenkin Kiikkaan, josta itsestään voisi keksiä jo monen monta kysymystä ja tehtävää. Yksi suomalainen rock-tähti on viettänyt paljonkin aikaa Kiikassa ja kylä on ollut monien muutosten kourissa vuosien saatossa.

Tapahtuman maastot ovat isommilla tavallista suomalaista havumetsää. Puolukka- ja sienimaastot ovat hyvät. T-, P- ja Kotkasarjat tekevät tehtäviä myös kaupunkioloissa, joten ihan perusliikennesäännöt on syytä opetella hyvin. Kuinka jalankulkija käyttäytyy liikentees
sä?

Sastamala on Suomen kirjapääkaupunki ja sieltä löytää mm. Herra Hakkaraisen talon, johon tutustumis- ja piko- sarjalaiset pääsevät tutustumaan ja suorittamaan tehtäviä. Muillekin ikäluokille on luvassa jännittäviä leikkisiä tehtäviä. Mikä onkaan ollut paras välituntileikki? Kuinka pitkälle lentää…? Enpäs kerro ihan kaikkea.

KKT tapahtumana herättää meissä suunnittelijoissa paljon ajatuksia. Haluamme tehdä teille mukavan ja teeman mukaisen leikkisän tapahtuman. Syksyn KKT Urjalassa antoi vielä uuden sysäyksen suunnittelulle ja tehtävien rakentamiselle. Haluamme toteuttaa jotain uusia ideoita ja pitää kiinni vanhoista perinteistä. Vanhoja perinteitä noudattaa ainakin lattiamajoitus koululla pienimmillä osallistujilla sekä yörastin telttamajoitus isommilla.IMG_4602
AOLUTERVET

aniiR nenolaS, Pirkanmaan Nuoret Kotkat

P.S. Lue Tommin geokätkentäjuttu viimeisimmästä Kotkaviestistä.. Ihan vaan vinkkinä…WP_20150519_16_21_47_Pro

Jaa sosiaalisessa mediassa: