Vierailupäivänä poimittua

Saara Siivonen 12 v. Porista on ollut 3,5 vuotiaasta asti mukana Porin Nuorten Kotkien leireillä. Tällä kertaa hän on uskaltautunut Sauvoon asti kansainväliselle KAMU2013 leirille. Telttakaverina on Saaran äidin kummilapsi Laura Mielonen. Vierailupäivänä on Saaraa tullut tervehtimään vanhemmat Anne-Mari ja Aimo Siivonen sekä isovanhemmat Tuula ja Markku Kujansuu. Aimo- isä oli jo käynyt tupatarkastamassa tyttöjen teltan ensimmäiseksi. Saara on leirin aikana ehtinyt tekemään kotkasormuksen ja melomaan ihan ilman apua. Mieleen on jäänyt myös EHYT ry:n päihdetyöpajan “promillelasit”, joiden kanssa suoritettiin rata. Yksinkertaisen radan suorittaminen vääristävät lasit päässä ei ollutkaan kovin helppoa.

Äiti Anne-Mari toimii itse ohjaajana hallituksessa Pormestariluodon Nuorissa Kotkissa. Vanhemmat totesivat, että on hienoa, että tällaisia leirejä järjestetään Suomessa niin lapset pääsevät mukaan kansainväliseen tunnelmaan lyhyellä matkustamisella.

KAMU2013 leirin innoittamana äiti ja perheen lapset ovat lähdössä ensi vuonna yhdessä kansanväliselle leirille. Hauskaa loppuleiriä tytöille ja iloisia tulevia leirejä ulkomaille!

Vierailupäivänä Saara Siivosen perhetta Porin Nuorista Kotkista

Vierailupäivänä Saara Siivosen perhetta Porin Nuorista Kotkista

 

Jaa sosiaalisessa mediassa: