Nuorten Kotkien ja Demarinuorten yhteinen kesäleiri Espoon Nuuksiossa 26.-30.6.

Lähde mukaan Nuorten Kotkien ja Demarinuorten yhteiselle nuorisoleirille Nuuksioon!

Leiri järjestetään Kattilaniemen leirikeskuksessa ja se on suunnattu kaikille 12-17-vuotiaille Nuorten Kotkien tai Demarinuorten jäsenille ympäri Suomen.

Paikka on veden ympäröimä luonnonkaunis niemi ja majoittuminen tapahtuu teltoissa. Leiripaikalla on teltat valmiina, mutta myös oman teltan voi halutessaan ottaa. Perustarvikkeiden lisäksi tarvitset makuupussin ja alustan.

Leirin hinta on 90 euroa ja sisaralennus on 10 euroa. Hinta sisältää kaksi lämmintä ateriaa päivittäin sekä aamu- ja iltapalan. Lisäksi tarjolla on huippuhauskaa ohjattua leiritoimintaa ja kavereiden seuraa. Järjestetyn leiriohjelman lisäksi leirillä on mahdollisuus saunoa, uida, meloa ja kalastaa.

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu 45 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta: Ilmoittautumislomake.

Leirin käytännön järjestelyistä vastaa Uudenmaan Nuoret Kotkat yhdessä Uudenmaan Demarinuorten kanssa. Lisätietoja leiristä antaa Uudenmaan Nuoret Kotkat, uusimaa@nuoretkotkat.fi tai 040 776 8815/Pirjo Tirronen.

Leirikesä on tuloillaan, tule mukaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa: