Untitled

Kalenteri sisältää piirien ja Nuorten Kotkien Keskusliiton tapahtumia. Lista ei ole kattava. Tarkista ajankohtaiset tiedot järjestävästä piiristä.

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - 21.6.2022

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Notice: Utilizing the form controls will dynamically update the content

Koko päivä

Seikkailu- ja luontoleiri (Helsinki)

18 kesäkuun - 23 kesäkuun
Bengtsår

Seikkailu- ja luontoleiri (leirijakso BH), Bengtsårin leirikeskuksella Hangossa 18.-23.6.

Lue lisää »

Varttisleiri (Helsinki)

19 kesäkuun - 23 kesäkuun
Kankaan Torppa, Urjala, Väkkäräntie 275
Urjala, 31140 Suomi

Varttisleiri Kankaan Torpan leirikeskuksella Urjalassa 19.-23.6. Leiri on tarkoitettu 12-14 -vuotiaille nuorille, joille mukavan yhdessäolon ja harrasteiden lisäksi järjestetään luontevia leirikeskuksen kesäiseen kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Varttivertsutoiminta on osa piirin ohjaajakoulutusrakennetta, jolla pyritään löytämään kehityskelpoisia nuoria mukaan varsinaiseen vertaisohjaajakoulutustoimintaan.

Lue lisää »

Kesäleiri (Kaakkois-Suomi)

20 kesäkuun - 23 kesäkuun

Kesäleiri, Asinsaari.

Lue lisää »

Vertsuleiri (Varsinais-Suomi)

20 kesäkuun - 23 kesäkuun

Ilmoittautuminen aukeaa 1.3. klo 12.00 Jo perinteeksi muodostunut "Ikääntyvien leiri" aka vertsuleiri järjestetään kesällä juhannusviikolla lomasaari Bockholmenissa. Vertsuleiri on tarkoitettu vain tällä hetkellä vertsukoulutuksessa oleville. "Bokis" on järjestömme lomapaikka, joka on vuokrattavissa edullisesti jäsenperheille. Bockholmen ylläpidetään talkootöillä ja leirillä nuoret tutustuvat millaista talkooperinnettä järjestössämme on. Päivisin laitetaan paikkoja kuntoon, kuitenkin myös yhteistä ohjelmaa ja illanaviettoja unohtamatta. Huom. […]

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat