Untitled

Kalenteri sisältää piirien ja Nuorten Kotkien Keskusliiton tapahtumia. Lista ei ole kattava. Tarkista ajankohtaiset tiedot järjestävästä piiristä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuorten Kotkien Luontoseikkailu (KKT)

25 toukokuun - 26 toukokuun

110e
Yleistä
Tänä vuonna seikkailemme Pirkanmaalla Seitsemisen kansallispuistossa sekä Ikaalisten kylpylässä 25.-26.5. Keskusliiton tarjoama hinta osallistumiselle on 110 e/hlö sisältäen matkat, ruokailut, majoittumisen Ikaalisten kylpylässä sekä tietysti mukavan ohjelman. Oma hinta kannattaa tarkistaa omasta piiristä. Alle 4-vuotiaille osallistuminen on tuttuun tapaan maksutonta. Ilmoittautuminen päättyy 3.5.
Aikataulu ja ohjelma
Lauantaina 25.5. varsinainen Luontoseikkailu alkaa Seitsemisen kansallispuistossa hieman ennen puolta päivää. Keskusliiton toimisto järjestää paikalle saapuville yhteiskuljetuksia ja on niistä yhteydessä kaikkiin osallistujiin toukokuun aikana. Seitsemisissä päästään tutustumaan luontokeskuksen toimintaan, nauttimaan lounasta ja seikkailemaan kahdella rastiradalla: pienemmille tarkoitetulla perusradalla sekä kokeneemmille seikkailijoille tarkoitetulla Timanttiradalla. Luontoseikkailun jälkeen siirrytään yhdessä Ikaalisten kylpylään, jossa nautitaan yhdessä illallista ja halukkaat pääsevät tietysti nauttimaan kylpylän palveluista.
Sunnuntaina 26.5. aamiaisen jälkeen Ikaalisten kylpylä on järjestänyt osallistujille rastiohjelmaa. Puolen päivän aikaan syödään yhteinen lounas ja tapahtuma päättyy noin kello 13.00 alkavan kiitosseremonian jälkeen.
Jos olet kiinnostunut toimimaan tapahtumassa vapaaehtoisena, ota yhteyttä keskusliiton toimistoon Jamiin tai Wilhelmiinaan. Vapaaehtoisille tapahtuma on maksuton. 
Jaa sosiaalisessa mediassa:

Tiedot

Alkaa:
25 toukokuun
Loppuu:
26 toukokuun
Hinta:
110e
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjät

Nuorten Kotkien Keskusliitto
Pirkanmaan Nuoret Kotkat

Tapahtumapaikka

Seitsemisen kansallispuisto, Ikaalinen
Seitsemisentie 110
Ylöjärvi, 34530
+ Google Map