Antirasismikoulutus vapaaehtoisille

Mainos, jossa valokuva hymyilevästä Javierasta. Antirasismikoulutus vapaaehtoisille lauantaina 21.1.2023 klo 11-15 etäkoulutus verkossa. Kouluttamassa Javiera Marchant Aedo Toivekoulutus!

Järjestämme Nuorten Kotkien vapaaehtoisille antirasismikoulutuksen lauantaina 21.1.2023 klo 11-15. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena Teamsissä. Kouluttajana toimii Javiera Marchant Aedo. Koulutus on osallistujille maksuton.

Antirasismikoulutuksessa käsitellään aihetta alustuksen, keskustelun ja yksilö- ja/tai ryhmätehtävien avulla, sekä käydään läpi tapoja toimia yhdenvertaisuutta edistävällä tavalla. Koulutus räätälöidään meille järjestömme toiminta ja toiminnan kohderyhmä huomioiden. Koulutukseen osallistumiseen ei tarvita aiempaa tietoa, koulutusta tai osaamista aiheesta, sillä kouluttaja lähtee siitä, että koulutuksen aihe ei ole kaikille tuttu. Esimerkiksi kaikki käytetyt termit avataan.

Antirasismikoulutuksen järjestämiseen inspiroi erityisesti vertsujen kevään 2022 vaikuttamistyöpajassa esiintuoma toive antirasistisen osaamisen ja ajattelun vahvistamisesta. Tämä on siis koulutus, jonka nuoret toivovat sinun käyvän!

Osallistu koulutukseen rauhallisesta paikasta käsin, jossa voit keskustella ja keskittyä rauhassa. Koulutus järjestetään Teamsissä. Kameran käyttö on vapaaehtoista, mutta varmistathan, että voit käyttää ainakin mikrofonia koulutuksen aikana. Tehtäviä varten on hyvä olla käytössä tietokone ja muistiinpanovälineet kannattaa pitää lähettyvillä. Koulutus kestää neljä tuntia ja välissä pidetään tauko/taukoja.

Koulutukseen voi ilmoittauta tällä lomakkeella 21.1.2023 saakka. Ilmoittautuminen on sitova.