Nuorisokongressi & Ohjaajakoulutus

Nuorisokongressi ja ohjaajakoulutus järjestetään 25.-27.9. Nuorisokeskus Marttisessa Virroilla. Tapahtuman hinta on 110€. Ilmoittaudu mukaan 3.9. mennessä!

Nuorisokongressi on Nuorten Kotkien vaikuttamisfoorumi nuorille. Nuorisokongressiin ovat tervetulleita Nuorten Kotkien 13-17-vuotiaat jäsenet. Nuorisokongressissa kehitetään Kotkatoimintaa ja nostetaan esiin kehitettäviä asioita ympäri Suomea.

Nuorisokongressissa valitaan myös 4 nuorisoedustajaa. Nuorisoedustajat tekevät yhteistyötä lasten ja muiden nuorten kanssa ja toimivat siltana lasten, nuorten ja edustajiston välillä.

Nuorisokongressissa työskennellään innostavasti ja toiminnallisesti erilaisten työpajojen, keskusteluiden, harjoitusten ja leikkien avulla.

Ohjaajakoulutuksen teemoina on uusien ohjaajien koulutus, sekä kaikille ohjaajille suunnatut yhdenvertaisuus ja erityisryhmät kotkatoiminnassa ja osallisuutta lisäävät menetelmät -koulutukset. Ohjaajakoulutus on toiminnallinen ja innostava kokonaisuus kaikille ohjaajille ensikertalaisesta konkariin!

Myös Liikkuva Luontoleiri tulee esittäytymään tapahtumassa.