Common Ground, Englanti

Tule mukaan Common Ground -leirille 1.8.-10.8.2020!

Common Ground 2020 mainos. 1.8.-10-8-2020 Nuorten Kotkien  leirimatka kansainväliselle IFM-SEI leirille Kentiin Isoon-Britanniaan Ilmoittaudu piiriisi 8.4.2020 mennessä Hinta 670€

Nuoret Kotkat osallistuu jälleen Woodcraft Folkin järjestämälle kansainväliselle IFM-SEI-leirille. Common Ground -leiri järjestetään Iso-Britanniassa Kentissä. Telttaleirille tulee osallistujia ympäri maailman.

Common Groundin ohjelman suunnittelussa on huomioitu tällä kertaa erityisesti leirille oman ohjaajan tai vanhempien kanssa osallistuvia alle 10-vuotiaita lapsia. Leirin ja sen ohjelman suunnittelussa on mukana paljon lapsia ja nuoria. Odotamme jännityksellä, mitä hauskaa ohjelmaa leirille on keksitty!

Leiri järjestetään 1.-11.8. Koska Suomessa koulut alkavat 11.8. alkaen, lähdemme leiriltä päivää aikaisemmin. Leirin aikana järjestämme myös retkipäivän johonkin kiinnostavaan kohteeseen, jotta näemme hieman maailmaa myös leirialueen ulkopuolelta.

Leirille voivat lähteä esimerkiksi perheen tai oman ohjaajan kanssa ihan kaiken ikäiset lapset. Pienempien lasten ja monien kouluikäisten kanssa on tärkeää, että mukana on tuttu ja turvallinen aikuinen. Isommat nuoret voivat harkinnan mukaan lähteä esim. luotettavalla vertsuporukalla myös ilman omaa ohjaajaa. Liitto lähettää leirille osallistujamäärästä riippuen useamman oman ohjaajan. Pidetään yhdessä huoli siitä, että leiri on hyvä ja turvallinen kokemus kaikille!

Leirillä yövytään teltoissa.

Leirin hinta on 670 €

-Hinta sisältää leirimaksun, eli leirin ohjelman ja leiriruokailut. Saamme näillä näkymin myös teltat käyttöön paikallisilta.

-Hinta sisältää myös retken kuljetukset ja yhteisen ohjelman, sekä retken aikaisen lounaan.

-Hinta sisältää kaikki matkat, eli kotimaanmatkat edullisimman mahdollisen matkustustavan mukaan, lennot ja kuljetukset perillä. Kotimaan sisäiset kuljetukset / matkat selvitellään keväällä, kun osallistujatiedot selviävät.

-Matkanaikaiset ruokailut järjestetään yhteisen matka-ajan mukaisesti.

Lisätietoa leiristä tulee talven aikana. Lisätietoja löydät Nuorten Kotkien nettisivuilta, Instagramista ja Facebookista.

Tapahtuman omat verkkosivut löytyvät osoitteesta

Facebookissa sivu ja tapahtuma

Instagramissa @cgcamp2020