Vertsukoulutus ja nuorisokongressi 2021

SIIRRETTY!!! Vertsukoulutus ja nuorisokongressi järjestetään 6.-8.8.!

Vertsukoulutus ja nuorisokongressi järjestetään Kankaan Torpan leirikeskuksessa Urjalassa. Koulutuksen hinta on 90€, sisältäen matkat, majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Ilmoittaudu omaan piiriisi 31.7. mennessä!

Kevään vertsukoulutuksen teemana on leikki ja ryhmän ohjaaminen. Koulutuksessa pääset upottamaan kädet saveen ja harjoittelemaan leikkien ohjaamista turvallisessa ympäristössä ja oppimaan uusia leikkejä toisilta. Lisäksi pohditaan hieman, mitä tarkoituksia erilaisilla leikeillä on ja miten valitaan oikea leikki oikeaan tilanteeseen. Koulutuksen teema perustuu vertsujen toiveisiin päästä harjoittelemaan leikkien ohjaamista turvallisessa vertsuporukassa.

Vertsukoulutuksen lisäksi tapahtumassa järjestetään nuorisokongressin liveosuus. Nuorisokongressissa kehitetään Nuorten Kotkien toimintaa ja valitaan uudet nuorisoedustajat Nuorten Kotkien edustajistoon. Nuorisoedustajia on aiempina vuosina valittu kaksi, mutta nyt heitä valitaan neljä. Nuorisoedustajat tapaavat toisiaan silloin tällöin myös edustajiston kokousten ulkopuolella, vähintään vertsukoulutusten yhteydessä. Lisäksi liitto järjestää nuorisoedustajille pienimuotoista toimintaa ja tarjoaa heille tukea. Nuorisoedustajat toimivat siltana lasten ja edustajiston välillä ja tuovat puheenvuoroissaan esiin lasten ja nuorten toiveita ja tarpeita.

Luvassa on antoisa pesti, johon jokaisen kiinnostuneen vertsuikäisen kannattaa rohkeasti hakea! Tehtävässä toimiessa on lupa oppia. Nuorisoedustajaksi hakemiseen ei vaadita aiempaa kokemusta. Riittää, että on valmis tekemään yhteistyötä lasten ja nuorten kanssa ja olemaan mukana Nuorten Kotkien kehittämisessä.

Bussikuljetus järjestetään Tampereen rautatieasemalta perjantai-iltana. Paluu Tampereen rautatieasemalle tapahtuu sunnuntaina iltapäivällä. Tarvittaessa pysähdymme matkan varrella esim. Viialassa ja Urjalassa.

Leirikirje tulee ilmoittautuneille 2.8. alkavalla viikolla ilmoittautumisten päätyttyä.