Vertsukoulutus 2022

Vertaisohjaajien valtakunnallinen koulutus järjestetään 18.-20.3. Kankaan torpan leirikeskuksessa Urjalassa. Koulutuksen teemat perustuvat nuorten omiin toiveisiin. Tällä kertaa opitaan vertaisohjaajan roolista toiminnassa ja lasten tukemisesta erilaisissa tilanteista, sekä tutustutaan leirin suunnittelun ja järjestämisen perusteisiin. Luvassa on tietenkin myös tutustumista muihin vertsuihin ja rentoa yhdessäoloa. Ilmoittaudu omaan piiriisi 25.2. mennessä!

Koulutus alkaa perjantaina ruokaisalla iltapalalla ja päättyy sunnuntain lounaaseen. Koulutuksen hintaan kuuluu ruokailut, majoitus leirikeskuksessa, matkat ja ohjelma. Liiton hinta koulutukselle on 90€, mutta useimmat osastot tukevat vertaisohjaajien osallistumista koulutuksiin.

Nuorten Kotkien koulutukset ovat vapaan sivistystyön koulutusta.  Tästä koulutuksesta on mahdollista saada suoritusmerkintä Oma Opintopolku-palveluun.

Kankaan Torpan leirikeskuksen tilat eivät ole esteettömät pyörätuolin käyttäjille, sillä leirikeskuksesta puuttuvat esteettömät WC-, majoitus- ja peseytymistilat.