Nuorten Kotkien luontoseikkailu (KKT) 2022

Nuorten Kotkien luontoseikkailu 2022 järjestetään Ritajärven luonnonsuojelualueella Pirkanmaalla!

Koko perheelle sopiva lastentapahtuma Nuorten Kotkien luontoseikkailu järjestetään 21.-22.5.2022 Ritajärven luonnonsuojelualueen keväisissä maisemissa Sastamalassa Pirkanmaalla. Ritajärven upean vanhan metsän siimeksessä ja erämaajärvien rannoilla kelpaa seikkailla.

Luvassa on tuttuun tapaan hauskojen, kaiken ikäisille sopivien rastitehtävien suorittamista ryhmissä, yhdessäoloa ja luonnosta nauttimista.

Tapahtuman hintaan kuuluvat ohjelma, matkat, majoitus ja ruokailut. Luontoseikkailun majoitus ja sunnuntain ohjelma järjestetään Sorjan kesäsiirtolassa. Majoittuminen tapahtuu pääasiassa kerrossängyissä makuusaleissa. Myös omassa teltassa majoittuminen on mahdollista. Lauantaina tarjotaan lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Sunnuntaina tarjolla on aamupala, lounas ja pitkänmatkalaisille matkaeväät.

Luontoseikkailu järjestetään luonnonsuojelualueen poluilla, jotka voivat olla paikoin vaikeakulkuisia. Reitti on kuitenkin lapsille sopiva. Hyvin pienten lasten kanssa osallistuville suosittelemme esimerkiksi kantorepun tai kantoliinan käyttöä, sillä lastenvaunujen kanssa liikkuminen reitillä ei ole mahdollista. Tapahtuma ei luontoreitin vaikeakulkuisuuden vuoksi ole esteetön.

Ilmoittaudu mukaan omaan piiriisi 27.4. mennessä!

Makkaranpaistoa Ritajärvellä
Laudoilla päällystettyä polkua Ritajärvellä.