Nuorisokongressi & Ohjaajakoulutukset etänä 2020-2021

Syyskuun lopun ohjaajakoulutus ja Nuorisokongressi jouduttiin perumaan. Luvassa on kuitenkin korvaavia etätyöpajoja ja koulutuksia!

Ohjaajien toinen etäkoulutus 12.12.!

Peruuntunut ohjaajakoulutus korvataan etäkoulutuksilla. Nyt on tilaisuus osallistua kotisohvalta aivan huippulaadukkaisiin, meille räätälöityihin koulutuksiin! Tule mukaan ja vinkkaa kaikille ohjaajatovereillesi!

Ensimmäinen etäkoulutus oli paljon toivottu koulutus erityisryhmien ohjaamisesta. Miten toimia, kun ryhmässä on lapsi, joka tarvitsee enemmän tukea ja huomiota?

Toinen etäkoulutus tarjoaa käytännön työkaluja lasten ja nuorten osallisuuden lisäämiseen. Osallisuus voi joskus tuntua epämääräiseltä ja vaikeasti toteutettavalta. Miten ihan käytännössä ohjaaja voi tukea osallisuutta? Osallisuuden työkaluista meitä kouluttaa Nuorisokeskus Marttisen osallisuuden ammattilaiset 12.12. klo. 11-13. Ilmoittaudu koulutukseen sähköpostitse osoitteeseen koulutukset(a)nuoretkotkat.fi 10.12. mennessä!

Linkit koulutuksiin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla koulutusta edeltävänä päivänä. Tervetuloa!

Nuorisokongressin etätyöpajat

Syyskuun lopussa peruuntunut nuorisokongressi korvattiin osin etätyöpajoilla ja järjestetään osin maaliskuun vertsukoulutuksen yhteydessä.

Viimeisenä etätyöpajana on nykyisten nuorisoedustajien Paulan ja Jessen kyselytunti ja asiaa nuorisoedustajana toimimisesta 2021 alkuvuodesta. Ilmoitamme ajankohdasta tällä sivulla ja somessa.

Ensimmäisessä etätyöpajassa maanantaina 19.10. 18:00-19:30 selvitettiin, mikä ihme on strategia ja miksi sen kannattaisi kiinnostaa sinuakin. Työpajan veti liittohallituksen jäsen ja nuoriso-ohjaaja Wiltsu.

Toisessa etätyöpajassa torstaina 26.11. Amanda ja Aku vetivät Nuorten Kotkat työpajan siitä, miten Nuoret Kotkat voisi olla vieläkin ihanampi ja parempi ja kivampi.

Keskusteluita jatketaan ja nuorisoedustajat valitaan nuorisokongressissa, joka pidetään leikkiteemaisen vertsukoulutuksen yhteydessä 19.-21.3.2021!

Tervetuloa mukaan kaikkiin tai osaan nuorisokongressin tapahtumista!

Ps. Ota kaverikin mukaan!