Anna mä kerron! Lasten vaikuttamistapahtuma 4.2.2023

Marraskuulta siirtynyt toiminnallinen vaikuttamistapahtuma lapsille järjestetään 4.2.2023 klo 13-15 Radisson Blu Seaside hotellissa Jätkäsaaren kupeessa, Helsingissä.

Tapahtumassa on erilliset työpajat alle kouluikäisille, alakouluikäisille ja 13-18 -vuotiaille. Työpajoissa lapset ja nuoret pääsevät pohtimaan ja tuomaan esiin heille tärkeitä asioita. Työpajoissa on mukana SDP:n poliitikkoja oppimassa lapsilta ja nuorilta. Minkä pitäisi olla paremmin päiväkodissa, koulussa tai koko Suomessa? Mitä päättäjien pitäisi ymmärtää lasten ja nuorten elämästä? Mikä huolestuttaa tulevaisuudessa? Nostetaan lasten ja nuorten ääni kuuluviin!

Tapahtuma järjestetään rinnakkaistapahtumana SDP:n vaalistartin yhteydessä erillisissä tiloissa lähellä vaalistartin tapahtumapaikkaa, Jätkäsaaren Clarionia. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Pyydämme kuitenkin kaikkia ennakkoilmoittautumaan. Paikallisen kotkaryhmän kanssa osallistuvat ilmoittautuvat oman piirin/ osaston kautta 18.1. mennessä. Itsenäisesti osallistuvat voivat ilmoittautua tällä lomakkeella 1.2. saakka.

Paikka: Radisson Blu Seaside Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Nuorten Kotkien Keskusliitto ja SDP

HUOM! Piireillä/osastoilla on mahdollisuus järjestää ryhmäretki tapahtumaan. Nuorten Kotkien ryhmille järjestetään ruokailu ja korvataan matkat . Ryhmien ennakkoilmoittautuminen päättyy 18.1.

Jos tapahtumaan tulisi enemmän ilmoittautumisia, kuin osallistujia mahtuu, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmäilmoittautumisia painottaen.