Työleiriläisten haku 2018 juhlaleirille

Nuorten Kotkien 75-vuotis juhlaleiri järjestetään Bengtsårin leirisaarella 25.7-1.8.2018.

 

Työleiriläisten haku on käynnistynyt. Työleiri alkaa kaksi päivää ennen leiriä ja loppuu päivän myöhemmin kuin muu leiri. Työleiriläisten kouluttaminen tehtäviinsä on toukokuussa 9.-13.5.2018 välisenä aikana (ei kokojaksoa).

Ilmoita itsestäsi mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään koko ajan. Haku sulkeutuu viimeistään 31.1.2018. Työleirille voi ilmoittautua osoitteeseen sami.siltaloppi@nuoretkotkat.fi.
Kerro hänelle kuka olet, mitä haluaisit tehdä, mitä osaat ja kokemuksesi erilaisista leireistä.

Juhlaleirin leiripäällikkönä toimii Miikka Lönnqvist.

Työleirillä on muun muassa seuraavat tehtävät, joihin voi hakeutua:
Kyläpäällikkö (4 paikkaa)
Kylän keittiö (8 paikkaa)
Tekniikkatiimi (3 paikkaa)
Turvallisuustiimi (3 paikkaa)
Saunapäälliköt (4 paikkaa)
Viestintä
EA
Kuljetustiimi
Lisäksi myös muita tehtäviä
Leirille on alustavasti ilmoittautunut jo yli 200 osallistujaa ulkomailta! Ilmoittautuminen osallistujaksi leirille päättyy 30.4, joten ulkomaisten osallistujien määrä leirillä tulee olemaan runsas.

Lisätietoja leiristä antaa Sami Siltaloppi 050 339 8230, sami.siltaloppi@nuoretkotkat.fi

Hangossa tavataan!

Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hangossa, noin 120 kilometrin päässä Helsingistä, meren ympäröimänä. Leirisaari koostuu monista pienemmistä alueista ja toimintapisteistä.
Leirin teemana toimii osallisuus ja teemaa käsitellään monipuolisten ja osallistavien toimintojen kautta. Luvassa on muun muassa erilaisia urheilulajeja ja kädentaitoja. Osallistujien on mahdollisuus päästä ratkomaan tehtäviä luontopolulle sekä keskustelemaan ajankohtaisista aiheista järjestökentän eri tahojen kanssa. Meri näkyy suurena osana leiritoimintaa ja mahdollisuudet uintiin, kalastamiseen, melontaan sekä erilaisten vesiurheilulajien kokeiluun ovat loistavat. Leiriviikon keskivaiheilla järjestetään kansainväliset markkinat, jotka tuovat kaikki osallistujat yhteen.